UZNEMIRUJUĆI SNIMAK KOBNOG TRENUTKA NA ZRENJANINSKOM PUTU! Sudar toliko jak da su se automobili razleteli na sve strane VIDEO

10:04

13.02.2023

Podeli vest:

Printscren/TW

Teška nesreća dogodila se kada je vozač BMW beogradskih oznaka započeo polukružno okretanje, a prethodno se nije uverio da to može bezbedno da uradi. Na njega je tada naleteo BMW valjevskih registarskih oznaka u kojem su se nalazili mladić (23) i njegova sestra (19), ali i maloletna devojka (17). Mladić je pobegao sa mesta nesreće, a kasnije je pronađen u Urgentnom centru.

Beogradska policija uhapsila je u Borči mladića (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je on preksinoć oko 21.20 časova učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

U sudaru dva automobila teško su povređene četiri osobe, od kojih je jedna podlegla povredama u bolnici. Naknadno je lekarsku pomoć zatražio i on, kome su konstatovane lake telesne povrede.

Podsetimo, posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

S obzirom da je taj vozač danas preminuo u Urgentnom centru, tuzilaštvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, nakon čega će se odlučiti da li će se preduzimati još neka dokazna radnja.

Potom će biti doneta i odluka da li se u radnjama ostalih učesnika eventualno stiču elementi nekog krivičnog dela, o čemu ce javnost biti obaveštena.

(Pančevac/SD)

NALOŽENO HAPŠENJE VOZAČA BMW-A (23) KOJI JE POBEGAO SA MESTA NESREĆE Muškarac poginuo, 3 devojke teško povređene na Zrenjaninskom putu!

STRAVIČAN SUDAR DVA BMW-A NA ZRENJANINSKOM PUTU Jedan vozač preminuo, putnica zadobila teške povrede preloma vilice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.