U PRIJEPOLJU UVEDENA VANREDNA SITUACIJA: Veliki kvar na glavnom dalekovodu, cela opština u mraku! FOTO

14:23

27.02.2023

Podeli vest:

RINA.rs

Sneg koji je padao prethodnih 24 časa na teritoriji opštine Prijepolje, izazvao je ogroman kvar na glavnom dalekovodu i na niskonaponskoj mreži zbog čega cela opština je u mraku. Štab za vanredne situacije doneo je odluku da se proglasi vanredna situacija u ovoj opštini.

RINA.rs

– Snadbevanje električnom energijom i dalje je problem naše opštine, i dalje nemamo struje na celoj našoj teritoriji. Ekipe EMS prema poslednjim informacijama otklanjaju kvar na glavnom dalekodu od 110 kilovata, koji snabdeva Prijepolje. Nakon toga sledi uklanjanje kvarova na niskonaponskoj mreži sa manjom jačinom. Sneg je izazvao dosta problema, ali mi dajemo sve svoje napore da i putni pravci budu prohodni, što smo i uspeli na gradskom i prigradskom delu i mehanmizaciju smo poslali da probiju smetove i do udaljenih sela – kazao je Drago Popadić prvi čovek prijepoljske opštine.

RINA.rsRINA.rs

Zbog uvodjenja vanredne situacije u Prijepolje, data je preporuka svim osnovnim i srednjim školama da dok se ne uspostavi snadbevanje električnom energijom, đaci ne idu u školu.

RINA.rs

(Pančevac/RINA)

U PRIBOJU NASTAVA OBUSTAVLJENA U TRI ŠKOLE: Sneg napravio ogromne probleme, satima bio obustavljen i železnički saobraćaj!

BORBA PUTARA SA SNEŽNIM NANOSIMA TRAJALA SATIMA: Pročišćeni svi putevi prvog prioriteta ka Zlatiboru, Golija ponovo neprohodna!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.