IDEALNO MESTO ZA REKREACIJU

Pančevački zatvoreni bazen radi i tokom hladnih zimskih dana

19:50

24.01.2024

Podeli vest:

printscreen/YT/RTV Pančevo

Tokom hladnih zimskih meseci zatvoreni bazen na Sportskom centru Strelište radi uobičajeno, kaže Predrag Stojadinov direktor JKP „Mladost“. Temperatura vode u velikom bazenu je po standardima i iznosi 26 stepeni.

Idealan način za bavljenje rekreacijom jeste odlazak na bazen i plivanje. I pored niskih temperatura, zatvoreni bazen je radio normalno, kaže Predrag Stojadinom direktor Javno komunalnog preduzeća „Mladost“.

– Vidite kakva je temperatura, možemo da budemo u kratkim rukavima i da funkcionišemo u prostoru gde je zatvoreni bazen i to je normalna situacija. Temperatura vode je optimalna i niko se ne žali, ni posetioci, ni rekreativci, ni sportisti. Ako bi tako i bilo mi bismo odmah reagovali.

Mnogi Pančevci koriste termine tokom dana kako bi došli na bazen i otplivali nekoliko deonica. Zadovoljni su uslovima na bazenu.

– Dolazim dva, tri puta nedeljno, uslovi za rekreativno plivanje su odlični. Čistoća je dobra, a voda je taman kako treba, rekao je jedan Pančevac.

Prema rečima Predraga Stojadinova tokom zime troši se više struje i gasa, ali je to uobičajeno za ovaj period godine. Zato je i voda u velikom bazenu u skladu sa predviđenim standardima.

– Sigurno da temperatura u velikom bazenu nije ispod 26 stepeni. Mi smo u godini kada je bila najavljena energetska kriza dobili neke smernice od Ministrtva energetike i to se odnosilo na bazen i na halu sportova kolika temperatura mora da bude unutra, kako bi pokazali da smo odgovorni potrošači. Ni tada nije bilo problema. Sada kada je država pokazala jednu stabilnost, energetika je na optimalnom nivou .

HOĆETE DA TRENIRATE MAŽORET PLES U toku je upis u Plesni studio Lana

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.