APOLO 21. jula letnja pančevačka berza ploča i diskova

08:55

16.07.2024

Podeli vest:

U nedelju, 21. jula, od 11 do 16 časova, Dom omladine Pančevo i Udruženje kolekcionara gramofonskih ploča organizuju Letnju pančevačku berzu ploča i diskova.

Ovaj jedinstveni događaj okuplja ljubitelje muzike i kolekcionare iz raznih gradova Srbije, nudeći bogat izložbeni program sa izlagačima iz cele zemlje. Posetioci će imati priliku da pregledaju, razmenjuju i kupe retke i vredne polovne ploče i diskove, kao i da se upoznaju sa drugim entuzijastima i stručnjacima iz ove oblasti.

Uz izložbeni deo, događaj će biti obogaćen muzičkim programom sa DJ-evima koji će puštati muziku sa gramofonskih ploča, čime će se stvoriti autentična atmosfera koja slavi zvuk vinila. Poseban šarm berzi dodaće i specijalni gosti iznenađenja.

Berze ploča su već godinama popularne u velikim gradovima širom sveta, poput Londona, Njujorka i Berlina, gde okupljaju hiljade posetilaca i promovišu kulturu kolekcionarstva. Organizacija ovakvog događaja u Pančevu pruža priliku našem gradu da se pridruži ovoj globalnoj tradiciji i podstakne interesovanje za muziku na fizičkim formatima.

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za promociju kulture kolekcionarstva muzike na fizičkim formatima, kao i za podsećanje na važnost muzike u svakodnevnom životu.

(013info)

APOLO: Održana prva pančevačka berza ploča, cd-a i kaseta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.