Pogledajte kako je protekla BUNDEVIJADA

Svake godine Osnovana škola "Vasa Živkovic" u Pančevu obeležava dane bundeve, a . danas je održana samo centralana manifestacija, jer,  kako deca kažu, ove sedmice  svi su im dani bili u naranđastom obojeni.

22:00

11.10.2024

Podeli vest:

printscreen

Svake godine Osnovana škola „Vasa Živkovic“ u Pančevu obeležava dane bundeve, a . danas je održana samo centralana manifestacija, jer,  kako deca kažu, ove sedmice  svi su im dani bili u naranđastom obojeni.

Deca su se maskirala u naranđasto, pravila ukrase od bundeve i jesenjih plodova, oje će pokoniti svojim drugarima. Stigli su im i drugari iz Kačareva.

Danima bundeve raduju se i odrasli,  mame, bake, tetke, nastavnici koji s velikom ljubavlju prave poslastice – bundevu na hiljadu načina, slatko , slano, kako se kome sviđa, ali najvažnije je da je zdravo.

I ove godine je deca su u okviru Dečije nedelje obeležila bundevijadu, a održan je i maskenbal. Deca su se maskirala u plodove jeseni-grožđe, bundevu, mlekarku bilo šta što im se sviđa, a na koji način su ti ispratili pogledajte u videu.

SUTRA JE MIHOLJDAN: Praznik kada je dozvoljeno da radite sve, osim jedne stvari

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.