SAŠA POPOVIĆ TVRDI DA NIJE MUVAO NEDU: To što je NEDA napisala nije baš tačno! I Brena nije bila ljubomorna na nju!

13:43

24.11.2022

Podeli vest:

Printscreen/Premijera

 

Pevačica Neda Ukraden izdala je svoju autobiografsku knjigu u kojoj je do detalja opisala kako ju je svojevremeno muvao Saša Popović, ali  POpović se oglasio i tvrdi da to „nije baš tačno“.

Neda Ukraden je u svojoj ispovesti navela da je njoj, kao ženi i majci maloletnog ženskog deteta, bio potreban oslonac i stabilnost zrelog partnera, što nikako tada, kako piše, u Saši Popoviću nije prepoznavala.

Kako navodi, ona je u njemu videla samo prolaznu avanturu,  mada je on  činio sve da joj se što više približi i ostvare ozbiljnu vezu. Čak ju je i njegova majka htela za snaju, a kako navodi na stranicama autobiografije, Saša je za Nedinog oca bio cirkuzant. Međutim, sada je te navode Saša Popović demantovao.

– Nije to baš tako tačno, kako je ona to napisala. Ja kao javna ličnost mogao bih da napišem knjigu koja bi oborila sva ova izdanja sa estrade. Bila bi sigurno najprodavanija knjiga u ovoj državi. Ali ne želim da iznosim sa kim sam bio pre Suzane. Svako ima neku svoju politiku i neke svoje želje. Isto tako nije istina i da je Brena bila ljubomorna na Nedu – zaključuje Popović.

 

(Kurir)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.