AU DRUGA ŽENA, KOLIKO JOJ JE BOLJE SADA Konstrakta potpuno neprepoznatljiva! Pogledajte kako je izgledala pre 20 godina! (VIDEO)

21:05

22.12.2022

Podeli vest:

printscreen/ig: konstrakta

Ana Đurić, iliti Konstrakta, ove godine predstavljala je Srbiju na „Evroviziji“ u Torinu i osvojila visoko peto mesto u finalu.

Sad je na društvenim mrežama isplivao jedan njen snimak koji se naširoko komentariše.

U pitanju je, naime, njeno izdanje od pre dvadesetak godina, a mnogi ističu da se fizički drastično promenila, pa je tad, između ostalog, imala tanje obrve i plavu kosu. Mnogo šta drugo je, takođe, bilo drugačije – pevala je na engleskom, a stajlinzi koje je tad imala, u poređenju sa njenim današnjim, su nebo i zemlja!

Evidentno je da je Konstrakta tokom godina tražila svoj stil, a kako vam se dopada ovakva procenite sami.

 

„Au, druga žena“, „koliko joj je bolje sada“, „simpatična i tada i sada“, samo su neke od poruka koje se mogu pronaći na Tviteru.

Inače, Konstrakta je nedavno otkrila da je odlučila da nije vreme za nove pesme. Kako ističe, nemoguće joj je da se posveti novoj muzici onako kako bi to želela. Kada će se vratiti snimanju pesmama u studiju – ne zna ni sama.

– Nedostaje mi dosada. To je jedini prostor gde možeš da razmišljaš, da eventualno dalje stvaraš. Sada nisam u toj poziciji – istakla je umetnica.

– Sada primam nagrade, otvaram i zatvaram izložbe i dajem mišljenja na razne teme – dodala je pevačica za „RTS“ u svom stilu.

 

(Blic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.