AKTIV DIREKTORA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA: 15.641.352 dinara za održavanje škola iz budžeta Grada Pančeva za 2023.

10:21

31.01.2023

Podeli vest:

GradPančevo

PANČEVO – Aktiv direktora osnovnih i srednjih škola u Pančevu, kojem su prisustvovali predstavnici službe Grada zaduženi za obrazovanje, održao je sastanak nakome je rečeno da je ova godina specifična, pa su u skladu s tim i predložena sredstva za materijalne troškove škola podložna promenama.

Za tekuće održavanje škola iz budžeta Grada Pančeva za 2023. godinu opredeljeno je za osnovne škole na teritoriji grada Pančeva i u naseljenim mestima, 15.641.352 dinara.

U planu su sledeći radovi: krečenje školskih prostorija i kabineta, nastavak zamene podova u učionicama, rekonstrukcija svlačionica i toaleta, radovi na uređenju dela dvorišta.

Za srednje škole, za tekuće održavanje, odobrena su sredstva budžetom u iznosu od 10.078.500 dinara, a od radova su predviđeni krečenje i hoblovanje parketa u učionicama i sali, sanacija podova i stepeništa, sanacija oštećenih zidova u školi i saniranje mokrih čvorova, kao i krečenje prostorija, farbanje vrata i radijatora.

Grad u školama finansira osiguranje, javno-zdravstvenu kontrolu i bezbednost učenika, odnosno obezbeđenje,a za vrtiće pri školama opredeljena su sredstva u iznosu od 843.200 dinara za projektnu dokumentaciju.

Sastanku su prisustvovali predstavnici službe Grada zaduženi za obrazovanje i  članica Gradskog veća za obrazovanje mr Tatjana Božić.

(Pančevac/Grad Pančevo)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.