VUK KAPETANA DRAGANA UZNEMIRIO BEOGRAĐANE! BIVŠI KNINDŽA IM PORUČIO: Ujutru pojede Crvenkapu, uveče Baku. Preko dana se, eto, igra s mačkom! VIDEO

13:51

13.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/Kurir

Na krovu zgrade u Ulici Poenkareova u Beogradu šeta, ni više ni manje, nego vuk. Ova opasna životinja u vlasništvu je Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan.

Nekadašnji vođa paravojne jedinice „Knindže“ otkrio je da je vuk deo njegove porodice. „Vuk je deo moje porodice. Gde god ja idem, ide i on. On je taj krvoločni vuk koji ujutru pojede Crvenkapu, a uveče Baku. Preko dana se, eto, igra sa mačkom. Inače, on je odgajio jedan već čopor mačića“, rekao je Vasiljević.

Napomenuo je da je čitavog života bio vezan za divlje životinje. „Pokrenuo sam jednu akciju u Tanzaniji da se zabrani lov i danas u Tanzaniji više ne može da se lovi. Siguran sam da se većina građana Srbije sećaju Medveda Knindže koji je isto kao vuk išao sa nama i bio pripadnik naše jedinice. Imali smo i Puma Peru, Lavicu Vesnu i Geparda Tigra“, kazao je.

Kapetan Dragan je ispričao da je je čitav život fokusiran na divlje životinje o kojima niko ne vodi računa osim lovaca. „Želim da razbijem tu famu da su divlje zveri zle i opasne. Has je ljubitelj bilo koga ko mu je prišao ili ga pomazio. On je disciplinovan i sluša, imamo i puno prijatelja koji ga izvode. Toliko je veliki da nema potrebu da se dokazuje“, istakao je.

Vasiljković je takođe ispričao da Hasa svi šetaju i da komšije ne moraju da se plaše ukoliko nisu Crvenkape.

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.