INSPEKCIJA U BOLNICI U SOKOBANJI NAKON TUČE LEKARA Negiraju fizički obračun, veštačenje će utvrdi odakle doktoru D. S. povrede!

14:35

15.03.2023

Podeli vest:

printscreen/yt

U Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti „Sokobanja“ danas se obavlja vanredni inspekcijski nadzor, nakon što je objavljeno da se tamo desio fizički obračun dvojice lekara!

U pitanju su inspektori Ministarstva zdravlja, a tamo se obavlja i unutrašnji nadzor rada lekara. Ovu informaciju za Kurir je potvrdila doktorka Gordana Vidanović, pomoćnik direktora za dečju službu.

– Inspekcija je došla, u bolnici su i rade svoj posao. Utvrdili su da nije bilo nikakve tuče. Tog dana sam bila prisutna, fizički incident se nije desio, samo verbalni. Odakle doktoru D. S. povrede, utvrdiće se naknadno veštačenjem. Mi ćemo kao ustanova imati etički odbor, zasedaće se tako da se pokuša medijacija. Ustanovi su potrebni ti lekari koji su se verbalno sukobili, obojica su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima specijalnosti.

Podsetimo, okršaj se dogodio između doktora D. S, specijaliste pneumoftiziologije i pomoćnika direktora, kog je navodno napao doktor I. B, radiolog. Lekar D. S. je, prema našim saznanjima, tom prilikom povređen i ima hematome i dve posekotine na glavi. Trenutno je na bolovanju. Incident se desio pre dve nedelje, a o tom slučaju obavešteni su policija, Lekarska komora i Ministarstvo zdravlja. Oštećeni je angažovao i pravnog zastupnika.

 

(Pančevac/Kurir)

SKANDAL U SOKOBANJI Potukli se lekari! Jedan završio sa hematomom i dva reza na glavi! Lekarska komora obaveštena o slučaju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.