BK „PROFESIONALAC“ PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI KLUB U VOJVODINI! Osvojeno ukupno 6 zlatnih odličja, jedna bronza i tri pehara FOTO

18:34

19.03.2023

Podeli vest:

BK Profesionalac

Danas je u Šidu stavljena tačka na PP Vojvodine u boksu. BK „Profesionalac“ je proglašen za najbolji bokserski klub u Vojvodini, sa 6 zlatnih odličja i jednom bronzom, i ukupno 3 pehara. Pehar za najbolje kadete, pehar za najbolje juniore i za 1. mesto u ukupnom plasmanu.

BK Profesionalac

Zlatne medalje osvojili su kadeti Petar Samardžić (46 kg), Aleksa Mikuljka (60 kg), Veljko Dinić (63 kg), juniori Stefan Novakov (46 kg), Strahinja Samardžić (57 kg), i danas je tačku stavio Marko Tankosić (75 kg).

Sada BK „Profesionalac“ očekuje PP Srbije koje se održava u Valjevu od 05.04 do 09.04. Za državno prvenstvo klub ima 12 spremnih boksera, koja su deca našeg grada, bez boksera sa strane. Najviše boksera ima u kategoriji kadeta i juniora, i to veoma kvalitetnih.

Ono što trenutno imaju BK „Profesionalac“ i grad Pančevo u boksu, to nema nijedan klub i ni jedan grad u Srbiji a verovatno i u regionu, a iz kluba poručuju da će nastaviti još silnije i bolje!

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.