NEBOJŠA STEFANOVIĆ LJUBI 17 GODINA MLAĐU Mia prvo otkrila kako izgleda u toplesu, a sada je pokazala VERENIČKI PRSTEN! FOTO

13:38

23.03.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Nebojša Stefanović, bivši ministar unutrašnjih poslova i odbrane, godinu dana je u vezi sa Miom Niketić, veterinarkom, koja se dugo bavi i modelingom.

Nebojša Stefanović, funkcioner SNS i bivši ministar odbrane, ne samo da ne skriva novu ljubav, već se odvažio i da vezu sa mladom Miom Niketić ozvaniči – prstenom!

Iz okruženja bivšeg ministra, prema pisanju medija, kažu da deluju vrlo zaljubljeno i srećno i da se retko odvajaju, a Mia Niketić je i te kako aktivna na društvenim mrežama.

Mia se kao model pojavljivala na domaćim revijama, a završila je veterinarski fakultet.

printscreen/ig

Često se za društvene mreže fotografiše u donjem vešu, a na jednoj objavi vidimo je u toplesu.

Slikala se na plaži dok čita knjigu, a u prvom planu je njeno osunčano telo.

printscreen/ig

Stefanović je njihove zajedničke momente delio na društvenoj mreži Instagram. Objavljivao je slike sa devojkom, ali tako da je ona okrenuta leđima ili se radilo samo o slici njihovih isprepletanih prstiju.

printscreen/ig

Nekadašnji ministar se, podsetimo, razveo od žene Ane, sa kojom ima dvoje dece – sina i ćerku. Razvod je protekao bez pompe, ispod radara javnosti.

Nebojša Stefanović je u prošlom mandatu Vlade Srbije bio na funkciji ministra odbrane, a pre toga ministra policije. U ovom, poslednjem kabinetu Ane Brnabić, Stefanović nije preuzeo nijedan resor.

 

(Pančevac/Blic)

BILA JE JUTJUBERKA, NAPISALA KNJIGU I SNIMILA 3 PESME A SADA JE SVETSKI TOP MODEL Srpkinja dominira modnim pistama, a oduševila je i RIJANU!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.