PORAZ U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI Košarkaši Tamiša neprijatno iznenadili svoje navijače!

20:08

25.03.2023

Podeli vest:

G.J.

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Tamiš je izgubio na svom terenu od poslednjeplasiranog Dunava iz Starih Banovaca sa 85-87, po četvrtinama 18-32, 18-12, 23-27, 26-16.

Izabranici Bojana Jovičića odigrali su očajno prvu četvrtinu i dozvolili su gostima da za 10 minuta naprave razliku od 14 koševa. Do samog kraja Pančevci su sustizali Dunav i na minut i četrnaest sekundi do kraja meča Stanojević posle slobodnih bacanja dovodi svoj tim u vođstvo od 81-80. I kad su se domaći navijači ponadali da će se ipak na kraju radovati, Cedrik u sledećem nadadu pravi faul, a sudije smatraju da je nameran i gosti postižu najpre sa linije za slobodna bacanja dva poena, a u sledećem napadu i trojku i opet stiču prednost od 85-81 i to na minut pre kraja.

G.J.

Stiže Tamiš vrlo brzo do 83-85, a 22. sekunde pre kraja meča sudije ponovo sviraju nameran faul domaćim košarkašima. Gosti sad promašuju oba slobodna bacanja, a prilikom ubacivanja lopte iz auta Pančevci „kradu” loptu i izjedačuju rezultat na 85-85. Pojavila se nova nada ,ali i ona je raspršena u poslednjoj sekundi kada Dunav postiže pobedonosni koš. Tamiš je ostao na sredini tabele sa skorom od 12 pobeda i 15 poraza, dok su gosti zabeležili 8 pobedu u prvenstvu.

 

(Pančevac/G.J.)

BOGAT SPORTSKI PROGRAM U PANČEVU U Hali sportova goste 25. marta dočekuju košarkaši Tamiša, a 27. rukometaši Dinama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.