JA SAM UPLATILA KAZNU, NEK SE LJUTI KOLIKO GOD HOĆE! Vučićevićeva supruga: Nisam više mogla da izdržim, imamo malu decu koja ne mogu bez njega! VIDEO

11:07

05.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Marija Đurišić, supruga glavnog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića

Marija, koju smo posetili u domu porodice Vučićević, rekla je da je kaznu platila na svoju inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom, jer više nije mogla da brine za njegovo zdravlje, koje je i pre njegovog odlaska u zatvor bilo narušeno.

– Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme – rekla je Marija Đurišić i dodala:

– Ja prosto ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti – poručila je Vučićevićeva supruga.

Sud potvrdi da je uplaćen novac 

Uplaćena je novčana kazna za Dragana J. Vučićevića, a Sud je, kada je to utvrdio, doneo rešenje kojim se obustavlja izvršenje kazne zatvora u trajanju od šest meseci, rekli su za Nova.rs u Drugom osnovnom sudu. Kako navode, to rešenje je ekspedovano strankama. „Na to rešenje je dozvoljena žalba u roku od tri dana, ali sama žalba ne odlaže njegovo izvršenje. Kad stranke prime to rešenje, Dragan J. Vučićević može da bude pušten na slobodu“, rečeno je za naš portal u Drugom osnovnom sudu.

GLAVNI UREDNIK INFORMERA IZLAZI IZ ZATVORA: Draganu J. Vučićeviću plaćena kazna

(Pančevac/Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.