DA NIJE GRAĐEVINE MOJA PORODICA I JA BISMO BILI GOLI I BOSI Ovo je Vladimir Krnač koji je digao Srbiju na noge zbog nepravde u kvizu

21:25

12.04.2023

Podeli vest:

printscreen/Prva TV

Vladimir Krnač, građevinski radnik bez stalnog zaposlenja iz Bačkog Petrovca oduševio je mnoge, i to po ko zna koji put.

On u kvizu „Najslabija karika“ nije imao nijedan netačan odgovor, a znao je tačan odgovor na neverovatna 22 uzastopna pitanja.

Međutim, to nije bilo dovoljno da uđe u finalnu rundu, a na delu se pokazala ona stara izreka da „cilj opravdava sredstvo“.

U pretposlednjoj rundi, kada je trojica igrača trebalo da izglasaju najslabiju kariku, Miljan i Jugoslav su izglasali Vladmira i izbacili ga iz kviza pred veliko finale.

Koliko je Vladimir imao netačnih odgovora, upitao je voditelj takmičara Jugoslava, na šta je on rekao „nijedan“.

– Meni je neprijatno – rekao je Kojo nakon što je pitao drugog takmičara zašto je glasao za Vladimira kao najslabiju kariku.

printscreen/Prva TV

Voditelj se nakon toga obratio Vladimiru i pitao ga šta misli, na šta mu je on odgovorio: „Neka im služi na čast“, na šta je Kojo konstatovao „I ja to mislim“.

Njegova želja je bila da sa osvojenim novcem ode u Egipat.

Inače, svi ljubitelji kvizova Vladimira pamte od ranije.

On je u kvizu „Slagalica“ pre nekoliko godina otkrio da radi kao građevinac i tako prehranjuje svoje četvoro dece i da je humani davalac krvi.

Gledaoci su ga upoznali kao tihog i skromnog čoveka koji ne govori mnogo, ali se u svaku igru razume i odnosi veliki broj poena.

Ipak, iako nasmejanog lica, Vladimir ne živi baš tako lakim životom. Osim što ima četvoro dece koje prehranjuje, ova „hodajuća enciklopedija“, kako ga često nazivaju korisnici društvenih mreža, radi kao građevinac, ne libeći se da uprkos svom velikom znanju obavlja i najteže fizičke poslove.

printscreen/RTS

– Ipak, ne mogu da kažem da sam ušao u celu tu priču kako bih zaradio, da nije građevine, verovatno bismo moja porodica i ja bili goli i bosi – objasnio je on.

On je otkrio da se među oblastima koje obožava izdvaja sport i muzika, i to sve vrste od ozbiljne do narodne, ali da je „tanak“ sa filmom, jer zbog obaveza ne stiže da nijedan film odgleda u celini.

– Moje četvoro dece je sad već veliko, ali su odrastali gledajući „ćaleta“ u kvizovima, ali sami nisu zainteresovani za učenje – rekao je Krnač.

Međutim, iako deluje da teško živi, ovaj genije se ni u jednom trenutku ne žali.

 

(Pančevac/SD)

NEPRAVDA U KVIZU NAJSLABIJA KARIKA: Izbacili jedinog igrača koji je imao sve tačne odgovore! Kojo žestoko opleo po takmičarima

GLUMAC FEĐA ŠTUKAN SASVIM ISKRENO: Radio sam ko makro, imao sam 5 prostitutki! Trebalo je da budem osuđen za pokušaj ubistva!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.