U SUBOTU NA TAMIŠKOJ PLAŽI SKELA Prolećni ručak jabučkih udruženja

13:56

09.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Jedna od najatraktivnijih manifestacija u Jabuci pod nazivom „Prolećni ručak jabučkih udruženja” biće održana u subotu, 13. maja na možda i najlepšoj lokacija o okruženju – tamiškoj plaži Skela.
Tom prilikom kao i ranije svi gurmani i drugi ljudi dobre volje moći će besplatno da uživaju u specijalitetima iz kotlića, koje će, po tradiciji, pripremati kulinari mahom iz lokalnih organaizacija.
Iza ovog, kao i uvek, događaja stoji Mesna zajednica Jabuka, čiji predesednik Slobodan Ilić napominje „Prolećni ručak jabučkih udruženja”, koji se održava od 2016. godine, ne računajući pretprošlu godinu zbog pandemije koronavirusa.
– Ovim putem pozivamo sve oni koji hoće da pokažu svoje kulinarsko umeće da dođu u subotu na jabučku Skelu. Cilj manifestacije je razmena mišljenja, uživanje u lepom danu i dobrom zalogaju i jedno veliko druženje svih građana Jabuke i okoline. Na ovaj način uspeli smo da ujedniimo svesubjekte, koji čine život našeg mesta – od udruženja građana, preko klubova, do privrednika – naveo je Ilić.
Manifestacija nije takmičarskog karaktera, a svi učesnici pravićee specijalitete o svom trošku. Pored ostelih, učestvovaće i udruženja žena („Zlatna Jabuka”), ekologa („Tamiš u Jabuci”), Makedonaca („Ilinden”), Roma, vinara, poljoprivrednika, penzionera, golubara…

(Pančevac/J.F.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.