NAJMLAĐI PANONCI SA MEDALJAMA U uličnoj trci u Vrbasu AK Panonija nastupio sa 10 atletičara i atletičarki, a osvojeno je i 5 pehara! FOTO

14:13

15.05.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

U subotu u Vrbasu je održana tradicionalna ulična Vrbaška atletska trka u okviru koje je održano i Prvenstvo Srbije na 10 km. Vrbaški atletski klub (VAK) je bio po treći put organizator ove manifestacije, a trčalo se centralnim gradskim ulicama Vrbasa.U trci najmlađih nastuplio je više od 300 atletičara uzrasta od 7 do 15 godina.

Atletski klub „Panonija“, je nastupio je sa 10 atletičara i atletičarki a osvojeno je i 5 pehara.
Lav Grujević je u trci na 100m osvojio zlatnu medalju i pobednički pehar. U istoj trci, su 5 i 7 mesto zauzeli Saša Hajl i Aron Stojić.

U trci na 200m, Olga Gošić je zauzela 5. mesto dok je u trci devojčica na 300m Anđela Stefanović osvojila srebrnu medalju. Nina Štrkalj je u trci devojčica na 400m osvojila pobednički pehar dok je Anastasija Stošić zauzela 6. mesto.

Privatna arhiva

U trci dečaka na 500m odličan je bio i Petar Sekulović koji je osvojio srebrnu medalju dok je Valentina Mirkov zauzela 7. mesto. Svi učesnici dečjih trka su u cilju okićeni učesničkm medaljama dok se organizator postarao da prvo troje dobije pehare i poklon pakete sponzora.

U trci seniora na Prvenstvu Srbije boje „Panonije“ branio je Danijel Grujević koji je 10 km istrčao za 17:20,22 i tako zauzeo 20 mesto u državi. Važno je napomenuti da je u Vrbas zajedničkim prevozom išlo oko 30 atletičara i atletičarki klubova „Panonija“ i „Tamiš“ a ovi klubovi već po tradiciji zajedno idu kako na pripreme tako i na takmičenja. AK „Panonija“ vredno radi i već narednog vikenda nastupa na Prvenstvu Srbije za starije pionire. Na leto se planira organizacija „Pančevačkog maratona“ u Narodnoj bašti, dok će na jesen biti organizovan četvrti „Fox Trail“ u Deliblatskoj peščari.

 

(Pančevac)

PANČEVAČKI PLIVAČI SE VRATILI IZ KRUŠEVCA SA 7 MEDALJA Dunja, Lena, Mihajlo i Vuk uspešno predstavili svoj klub Sparta i grad Pančevo!

RUKOMETAŠICE IZ JABUKE OSTVARILE NAJVEĆI USPEH U ISTORIJI KLUBA: Plasirale se na državno prvenstvo kao 4. najbolja ekipa u Vojvodini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.