GRAD PANČEVO RASPISAO JAVNI POZIV: Pomoć za rešavanje stambenog pitanja izbeglica

09:00

24.05.2023

Podeli vest:

Pančevac

U Pančevu je raspisan Javni Poziv za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenog pitanja izbeglih lica davanjem dve stambene jedinice u okviru Regionalnog stambenog projekta „potprojekat 5 – stambene jedinice“.

Grad Pančevo je još jednom dokazao da odgovorno brine o izbeglim i raseljenim licima. Naime, u okviru Regionalnog stambenog projekta „potprojekat 5 – stambene jedinice“ dodeljena su dva stambena objekta u Strelištu i Glogonju.

U toku je izgradnja stambene zgrade u Pančevu sa 36 stanova za izbegla lica koji se mogu useliti ove godine, istakao je Milenko Čučković član Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja.

Pančevo je jedna od lokalna samouprava koja je značajno pružala pomoć izbeglim i raseljenim licima, podsecaju iz gradske uprave.

Zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona Povereništva za izbeglice 013-308-818 svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Nadlezni pozivaju sva izbegla i raseljena lica da se prijave za pomoć i na taj način, ako ispunjavaju uslove, reše stambeno pitanje.

(Pančevac/Pancevoinfo)

BORBA ZA TREĆE MESTO GOTOVA POSLE SAMO DVE UTAKMICE: Rukometaši Metaloplastike slavili i u Pančevu, Dinamo na kraju sezone četvrti!

DANAS SLAVIMO SVETOG ĆIRILA I METODIJA: Veruje se da na današnji dan ne treba raditi nikakve teške poslove!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.