PANČEVCI USPEŠNI NA PRVENSTVU SRBIJE U BENČ PRESU: Dizači tegova „Dinama“ osvojili 3 zlatne medalje

08:54

05.06.2023

Podeli vest:

Klub dizača tegova "Dinamo"

Prvenstvo Srbije u disiplini benč pres za sve uzraste kategorije održano je u subotu, 3. juna, u Sportskom centru Rakovica.

Organizator ovogodišnjeg prvenstva bio je powerlifting klub Disciplina iz Beograda, uz pokroviteljstvo Opštine Rakovica i Powerlifting saveza Srbije.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 127 takmičara iz svih klubova sa teritorije Republike Srbije, što predstavlja rekordan broj nastupa otkako se organizuju powerlifting takmičenja u Srbiji.

Za klub dizača tegova „Dinamo“ nastupali su Ana Jakovljević, Nataša Mitrović, Jovana Radovanov, Vladimir Jović, Budimir Radulović, Andrej Radomirović, Nemanja Đerić, Marko Radovanov i Luka Veličković.

Zlatne medalje osvojili su Nataša Mitrović, Jovana Radovanov i Vladimir Jović. Nataša je pobedila u kategoriji kadetkinja do 69 kg. Jovana je nastupala u kategoriji seniorki preko 84 kg, dok je Vladimiru najsjajnije odličije pripalo u istoj starosnoj kategoriji u konkurenciji do 59 kg.

Ana Jakovljević postala je vicešampionka Srbije u kategoriji seniorki do 63 kg.

Budimir Radulović i Nemanja Đerić osvojili su bronzane medalje. Oni su nastupali u kategoriji kadeta do 74 kg, odnosno juniora do 93 kg.

Skromne, ali zapažene rezultate postigli su Andrej Radomirović (kadeti do 74 kg, 5.mesto), Marko Radovanov (seniori do 105 kg) i Luka Veličković (seniori 120+ kg, 4.mesto).

Ekipu takmičara „Dinamo“ predvodio je Filip Vlajić, predsednik kluba.

Naredno takmičenje koje očekuje Dinamovce održava se sledeće subote u Novom Sadu. Reč je o Kupu Novog Sada u olimpijskom dizanju tegova.

ŽETVA MEDALJA NA KUPU SRBIJE U VESLANJU: Veslači pančevačkog „Tamiša“ osvojili 5 zlatnih, 6 srebrnih i 2 bronzane medalje

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.