BEOGRAĐANI PARKIRALI VOZILO U ZENICI: Evo kakva poruka ih je dočekala kada su se vratili iz šetnje! PAMTI PA VRATI

13:28

29.06.2023

Podeli vest:

Facebook

„Došli smo u Zenicu oko 13:00 časova. Suprug je uplatio parking za 2 sata a nama se Zenica jako svidela pa smo ostali mnogo duže i totalno zaboravili na parking i da treba da platimo dodatno vreme. Kada smo se vraćali ka autu tek smo se minut, dva pred što ćemo doći do auta setili da smo zaboravili dodatno uplatiti za parking i očekivali smo kaznu. Na nekih dvadesetak metara vidimo nešto iza prednjeg brisača i bili smo ubeđeni da je to upravo kazna. Međutim, dočekala nas je jako prijatna poruka. Neko je valjda primetio da nam neko iz parking servisa želi napisati kaznu, da bi, verovali ili ne, taj neko ko nam je apsolutno nepoznat, sprečio da nam bude napisana kazna i uplatio parking za celi dan. Šta reći? Žao mi je samo što nam nije ostavio neki kontakt, barem da mu se zahvalimo ako ne želi novac, ali ne, ništa nije ostavio kao kontakt. Evo, ako nekim čudom sada ovo pročita, zahvaljuju mu se Marijana i Teodor sa decom iz Beograda. Bosanci, divni ljudi!”

Facebook

Šta piše na papiriću?

“Dragi prijatelju ili prijateljice. Obzirom da si iz Srbije, nisam htio da ti se pokvari odmor malom neprijatnošću. Naime, zaboravio/la si da uplatiš parking pa sam ti ja uplatio parking za cijeli dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu a ja sam spriječio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici.

NESTALA AKTIVISTKINJA NVO I BORAC ZA ROMSKA PRAVA: Poslednji put viđena u ponedeljak u centru Bjelog Polja kad je otac doveza do Biroa rada, majka moli za pomoć FOTO

DVE ZAOVE POMOGLE JOJ DA SE PORODI U VOZILU, STIGAO MALENI TADIJA: Neverovatan porođaj u okolini Kragujevca mama Ana nikad neće zaboraviti (FOTO)

UŽASAN SNIMAK IZ AUTOBUSA 95: Muškarac ušmrkava naočigled svih, PUTNICI SABLASNUTI prizorom VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.