BILA JE JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH MODELA I ZARAĐIVALA MILIONE A ONDA JE SUPRUG ISCEDIO DO ZADNJE PARE Slavna mankenka završila na ulici i totalno je neprepoznatljiva! FOTO

20:15

29.06.2023

Podeli vest:

printscreen/fb

Nastasija Urbano je tokom 80-ih bila jedna od najtraženijih evropskih manekenki – ova dama je nekoliko puta krasila naslovnice magazina „Vogue“, ali i drugih prestižnih časopisa, a brojni angažmani otvorili su joj vrata i za uspeh u Americi.

„Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine“, ispričala je nekadašnja manekenka za španski „El Periodico“. „Imala sam sve, živela sam kao kraljica“, dodala je.

Ipak, u jednom trenutku njenog života sve se se promenilo; njen život je dijametralno suprotan od onoga kakav je nekad bio. Nastasija je ubirala plodove slave, ali je popularnost iscurela, a ubrzo i njeno bogatstvo – danas je praktično beskućnica, a boravi u Barseloni. Bar je to poslednje što javnost zna o njoj – 2019. je snimljen televizijski prilog o njoj i njenoj teškoj sudbini.

Nastasija kaže da ju je uništilo poznantsvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug, a koji ju je „iscedio“ do zadnje pare, a onda jednostavno otišao… Danas ističe da su njihova deca jedino dobro što je u tom braku dobila.

printscreen/yt

„Sve sam mu plaćala, a on me ostavio golu i bosu“

„Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena“, ispričala je Urbano.

Nastasiju je bivši suprug do te mere razočarao, da se potpuno slomila i obolela od depresije, a potom je započelo njeno zlopaćenje. Priznala da je da ju niz stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom da nije mogla da plati stanarinu nijednom, pa je danas osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosed bar na jednu noć. Kada ne želi nikom da smeta, noć provodi u kućicama za banke.

„Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene“, istakla je ova 59-godišnja dama.

Inače, ona je karijeru započela u Barseloni, a radila je za brojne luksuzne brendove, između ostalog Revlon i Yves Saint Laurent. Družila se sa Džekom Nikolsonom, Romanom Polanskim i Endijem Vorholom, a bila je i jedna od zvanica na venčanju Madone i Šon Pena.

Kada su procurile vesti o teškoj situaciji nekada poznate Nastasije, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da učine koliko je u njihovoj moći da joj pomognu da ponovo stane na noge.

„Niko ne bi pomislio da je ovo moguće. Nas su tretirali kao princeze, ali nju kao boginju. Nije ovo zaslužila. Pomoći ćemo joj čim budemo rzagovarali sa njom i saznali šta joj je potrebno“, kazala je bivša manekenka Rut Šuler koja je Nastasiju zapamtila kao otvorenu, velikodušnu osobu.

Oglasio se i nekadašnji Nastasjin kolega Hernando Herera koji je uveren da ona i dalje ima šta da da svetu mode. „Tražim fotografe i agencije kako bi ponovo mogla da radi i normalno živi. Žao mi je što pre nisam znao kako stoje stvari“, istakao je on.

(Pančevaac/Žena.blic)

MADONINA PRIJATELJICA OTKRILA U KAKVOM JE STANJU PEVAČICA Pop ikona pronađena bez svesti i hitno prebačena na intezivnu negu gde je intubirana! FOTO

DA LI STE ZNALI ZA TAJNU I BURNU VEZU DŽONA F. KENEDIJA I MADONE Zbog jedne stvari Džeki nije htela NI DA ČUJE ZA NJU!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.