SLAVILO SE U NOVOM SADU: Udala se najstarija ćerka Radeta Šerbedžije! Čvrsto je držeći za ruku, Ninu je pred supruga dopratio ponosni otac

08:45

03.07.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Sinoć se u Novom Sadu slavilo i veselilo, porodica Šerbedžija sa velikim brojem prijateljima proslavljala je sa stilom venčanje svoje ljubimice.

Naša glumačka legenda, Rade Šerbedžija (76) i njegova supruga, ugledna pozorišna rediteljka Lenka Udovički (56) proslavili su venčanje njihove najstarije kćeri Nine, koja se zarekla na večnu ljubav dugogodišnjem dečku Filipu Đuriću. Veseli svatovi dnima su pristizali u Novi Sad, gde je mladi par odlučio da najlepši dan proslavi u krugu najmilijih. Ninu je pred supruga dopratio ponosni otac, čvrsto je držeći za ruku, dok mlada nije skidala osmijeh s lica ispod dugačkog vela.

Iza njih koračale su Ninine sestre, a Lenka je uzdignutih ruku veselo pevala i podizala atmosferu među svatovima. Svatovi su se potom uputili na jedan od novosadskih salaša, a veselje je potrajalo do duboko u noć.

Inače, i 31-godišnja Nina poput pliva u umetničkim vodama. Oprobala se u glumi, ali više od glume zanimaju je režija, produkcija kao i teorijski aspekti filmske i pozorišne umetnosti. Nen 37-godišnji suprug Filip iz Kragujevca takođe je glumac, a upoznali su se upravo kroz posao. „Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer. To mi je prvi dečko u životu. Pre pet godina na Briounima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek prošle godine u decembru“, rekla je Nina za Gloriju 2019. godine kada je na Brionima došla na proslavu očevog 73. rođendana.

(Pančevac/Dnevnik)

VERNICI SLAVE SVETOG NAUMA Ostavio zavet od samo 4 REČI! Ko hoće da bude savršen mora da pronađe ove četiri stepenice!

STRAHOTA NA ČUKARICI Mladić ubijen ispred školskog dvorišta, dok je njegov drug teško ranjen! Uhapšen osumnjičeni za napad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.