OTVOREN KAMP EGZIT FESTIVALA 7.000 ljudi pod vedrim nebom za 32 evra! Zatvoreni tuševi, toaleti i raznovrsna hrana i piće samo su deo ponude! FOTO

10:05

04.07.2023

Podeli vest:

printscreen/yt: EXIT Festival

NOVI SAD – Egzitov kamp, koji se nalazi na gradskoj plaži „Štrand“ s pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu, od danas prima goste ovog svetski poznatog festivala, koji će trajati od 6. do 9. jula na Tvrđavi.

Kako je ovakva vrsta smeštaja najjeftinija – pod krošnjama i vedrim nebom, tik uz Dunav, po osobi se naplaćuje od 32 evra, u zavisnosti od veličine šatora.

printscreen/yt: EXIT Festival

Kako iz Egzit festivala kažu, pobrinuli su se da posetioci imaju sve što im je potrebno za prijatan boravak u kampu: zatvorene tuševe sa toplom vodom, toalete, lavaboe, raznovrsnu ponudu hrane i pića, prodavnica kamperske opreme, stanica za punjenje elektronskih uređaja.

Juče smo se uverili na terenu da su završne pripreme pred startovanje bile u toku, a po otvaranju „kapija“, posetioci Egzita će na Štrandu imati obezbeđen smeštaj do 11. jula, i to 24 sata u toku dana. Podsećanja radi, Egzitov kamp je prošle godine ugostio čak 7.000 kampera iz cele zemlje, a koliko će ih ove godine biti, tek će se znati.

printscreen/yt: EXIT Festival

 

– Egzit kamp je najpopularnije mesto okupljanja svih posetilaca festivala, kako stranih, tako i domaćih. Druženje sa ljudima iz svih krajeva sveta, spavanje u šatorima i muzika koja ne prestaje samo su neka od zadovoljstava koje kamp čine jedinstvenim i nezamenjivim festivalskim iskustvom – kažu organizatori.

Za ovogodišnje izdanje EGZIT festivala vlada ogromno interesovanje, zbog rekordne potražnje rasprodati su svi kompleti ulaznica koji podrazumevaju ulaz za sva četiri festivalska dana, a u prodaji su samo jednodnevne ulaznice, saopštili su danas organizatori.

Uz prodaju jednodnevnih ulaznica, za sve posetioce koji nisu iz Novog Sada ostavljen je odgovarajući kontingent koji će biti dostupan na festivalskim kapijama.

Jednodnevne ulaznice za četvrtak, petak i subotu u prodaji su po ceni od 3.990 dinara, dok jednodnevne za nedelju koštaju 3.390 dinara.

Na sajtu festivala nalazi se detaljan spisak predmeta koje kamperi (ne) smeju da unose u kamp, a među zabranjenima su droge i opijati, noževi i oružje, kućni ljubimci, oprema za roštilj, veliki šatori, staklo u bilo kom obliku, zapaljive materije, sprejevi, generatori i plinske boce.

printscreen/yt: EXIT Festival

Takođe, osim na Petrovaradinskoj trvađvi, posetioci Egzit festivala tokom ove sedmice mogu da preuzmu narukvice kao zamenu za vaučere i na Trgu slobode. Šatori su već postavljeni i čekaju ljubitelje najvećeg festivala na Balkanu, koji s nestrpljenjem iščekuju četvrtak, kada će četvorodnevna žurka konačno početi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dnevnik (@dnevnik.rs)

 

(Pančevac/Dnevnik.rs)

EXIT ĆE ISPISATI STRANICE SVETSKE FESTIVALSKE ISTORIJE Biće prvi festival otvoren iz svemira!

EXIT DUPLIRAO LISTU IZVOĐAČA ZA NO SLEEP FESTIVAL: Pored Amelie Lens i Reiniera Zonnevelda dolaze Ida Engberg, Matisa i Olga Korol

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.