PANČEVCI USPEŠNI U NOVOM PAZARU Atletičari Dinama na Prvenstvu Srbije osvojili 4 medalje! Strahinja Stevšić šampion države!

16:03

05.07.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Proteklog vikenda u Novom Pazaru održano je Prvenstvo Srbije za starije juniore. AK,, Dinamo“ Pančevo je i pored visokih standarda za nastup na ovom takmičenju nastupio sa sedmoro takmičara. Osvojene su četiri medalje: jedna zlatna i tri bronzane.

Zlatnu medalju i titulu šampiona Srbije osvojio je Strahinja Stevšić u trci na 3000m stipl. On je istrčao lični rekord u finalnoj trci. Strahinja je ovom pobedom obezbedio još jedan nastup na juniorskom prvenstvu Balkana u Turskoj u septembru. Strahinja je pokazao visok stepen zrelosti i kontinuiteta u svojim nastupima te se od njega u narednom periodu tek očekuju pravi rezultati.

Andreja Božanić je u trci na 3000m stipl osvojio bronzanu medalju a samo jedna mala nezgoda ga je ostavila bez srebrne medalje. Naime, na poslednjoj vodenoj prepreci se okliznuo i pao, ustao je finiširao i u samom cilju je sustigao takmičara ispred sebe ali je ipak završio kao treći. Ogroman uspeh Andreja Božanića i još jedan atletičar AK,, Dinamo“ Pančeva koji svojim predhodnim nastupima skreće pažnju na sebe.

Ako je neko najprijatnije iznenađenje ovog prvenstva to je Dunja Atanacković. Dunja je osvojila čak dve bronzane medalje u trčanju na dve najduže discipline na prvenstvu 3000m i 5000m.

 

(Pančevac)

VAŽAN DEO TIMA ŽELEZNIČARA Mateja Zuvić ozvaničio saradnju sa pančevačkim klubom! Dodatno pojačanje je i napadač David Ivić! FOTO

TROFEJ BEOGRADA: Uspešan nastup dizača tegova iz pančevačkog Dinama FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.