USPEH PANČEVACA NA PALIĆU Veslači Tamiša osvojili 4 medalje u Subotici u konkurenciji od pet država!

08:20

08.07.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Palić je po 61. put po redu ugostio veslače iz pet država, a Pančevo je predstavljo VK Tamiš koji je ostvario sjajne rezultate.

Dubl skul za juniore, u sastavu Marko Jančikin (VK Tamiš) i Miloš Lavirac (VK Begej), koji je tokom prošle nedelje učestvao na izbornoj regati za Svetsko juniorsko prvenstvo, još jednom je dokazao svoj kvalitet pokazavši odličnu spremnost i uzevši zlatnu medelju.

Mlađi senior, Miloš Boškov, je u debitantskom nastupu u četvercu skulu sa veslačima iz VK Danubius 1885, zauzeo prvo mesto i osvojio zlatnu medalju, te tako otišao za korak bliže Svetskom prvenstvu za lake seniore.

Ništa manje vredne rezultate ostvarili su u junorskom četvercu skulu Petar Perić, Lazar Kovačević, Marko Jančikin i Miloš Lavirac (VK Begej), kao i Petar Perić u skifu za juniore, koji su se izborili za srebrno, odnosno bronzano odličje.

Medalje nisu izostale ni kod najmlađih veslača. Kosta Vujko i Lazar Stojadinović su u disciplini četverac skul, za pionire u kombinaciji sa pionirima iz VK Danubius 1885, osvojili bronzano odličje.

(Pančevac/RTV Pančevo)

PRVI PORAZ ŽELEZNIČARA Pančevci izgubili od Zvijezde iz Bijeljine 1:0! FOTO

PANČEVCI USPEŠNI U NOVOM PAZARU Atletičari Dinama na Prvenstvu Srbije osvojili 4 medalje! Strahinja Stevšić šampion države!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.