VUČIĆ PORUČIO NA INSTAGRAMU: Dok se borimo za miran život Srba na KiM, radimo i na razvoju Srbije

19:30

23.07.2023

Podeli vest:

Printscreen/TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sumirajući radnu nedelju, izdvojio je sastanak sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, i istakao da nastavlja borbu za miran i dostojanstven život Srba na Kosovu.

Vučić je na Instagramu naveo da je Stoltenberg sa pažnjom saslušao argumentaciju i sagledao dokaze o svakodnevnim provokacijama i pravnom i fizičkom nasilju koje Priština sprovodi nad srpskom zajednicom na Kosovu, a koje mu je, kako kaže, detaljno predočio.

„I dok nastavljamo borbu za miran i dostojanstven život našeg naroda na KiM, uporedo radimo na realizaciji projekata koji će snažno doprineti ravnomernom razvoju Srbije, ne samo u pogledu infrastrukture, već i u oblasti institucionalnog jačanja lokalnih samouprava“, poručio je Vučić.

Dodao je da Srbija nastavlja svojim putem, na kojem je, ističe, svaki korak važan.

„Srbija je postala respektabilan igrač na međunarodnoj političkoj sceni i dobro zna vrednost svakog napora koji ulaže i uspeha koji postigne, a konačnu diplomatsku bitku dobija samo onaj ko je čvrsto odlučio da pobedi i savlada sve prepreke na svom putu, ma kako velike bile. Pobediće Srbija“, poručio je Vučić.

(Pančevac)

VUČIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: „Čeka nas mnogo dobrih stvari u danima pred nama“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.