DAN ZAVRŠAVAMO VOŽNJOM BRODOM Vučić sa Žiofreom i Gorijem: Iskreno sam ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa

18:55

26.07.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je sa ambasadorom Evrospke unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom i italijanskim ambasadorom Lukoim Gorijem, nakon celodnevnih zajedničkih aktivnosti, boravio u Beograd na vodi.

– Ceo dan smo proveli sa predstavnicima EU razgovarajući o temama od značaja za našu zemlju. Dan završavamo vožnjom brodom, a ja sam iskreno ponosan što sam imao priliku da im pokažem koliko je Srbija lepa i sa auto-puta, ali i sa reka.

Sa @giaufret @eusrbija i ambasadorom Lukom Gorijem @italyinserbia razgovaram o mogućnostima dodatnih ulaganja u naše reke, njihovo ulepšavanje i čišćenje, kako bi još više pokazale svu svoju lepotu i potencijale koje treba iskoristiti na najbolji mogući način.

P.S. Ambasador Italije Luka Gori je došao, kao što vidite, u dresu Fiorentine. Verujem da će optimizam za nekoliko sati malo da mu splasne. ???????????? – napisao je predsednik na svom zvaničnom Instagram nalogu.

JEDAN OD ISTINSKIH PRIRODNIH DRAGULJA Vučić pokazao Žiofreu Oblačinsko jezero: Verujem da ćemo zajedno uspeti da uredimo ovu skrivenu lepotu! FOTO

(Pančevac/Novosti)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.