ZABAVILI SE I NAUČILI NEŠTO NOVO Kvizom znanja mladi Pančevci obeležili svoj dan

09:18

14.08.2023

Podeli vest:

Instagram/Naučničetvrtak

U okviru dana mladih u Pančevu u Domu omladine održao se 11. kviz iz opšteg znanja, koji je organizovan u prijateljskom duhu i uzbuđenju. Učesnici, podeljeni u 7 timova, marljivo su se suočili sa zagonetnim pitanjima koja su testirala njihovo opšte znanje i kreativnost.

„Bilo nam je baš sjajno, super smo se zabavili, naučili nešto nove.
Posle detaljne provere bodova, prvo mesto su osvojili K.N.S i Veni, Vidi, odmah ih prate Čikarići, zatim idu sjajni Gaučosi, zatim Prirodnjaci i za njima naše odlične Žabice i Bezimeni. Sve u svemu, bilo je sjajno i lagano ulazimo u jesenji ciklus predavanja“.

Dom omladine, kao domaćin ovog neformalnog takmičenja, ponosno je ugostio sve učesnike i pružio im priliku da pokažu svoje znanje iz različitih oblasti. Očekivanja su bila visoka, ali su se takmičari suočili s izazovima sa osmehom na licu.

Ovogodišnji dan mladih traje do 13. avgusta a grad Pančevo u saradnji sa Kancelarijom za mlade i Domom omladine Pančevo, Turističkom organizacijom Pančevo i JKP Mladost Pančevo pripremio je brojne akcije među kojima su besplatan ulaz na bazen za srednjoskolce i studente uz đačku knižicu ili indeks . I to nije sve. Organizovana je i besplatna vožnja katamaranom.

15 EKIPA UČESTVOVALO NA DEVETOM TURNIRU I SVI ZADOVOLJNI: Najavljena i izgradnja parka na Kotežu u spomen heroja sa Košara! VIDEO

PREOBRAŽENSKI DANI U PANČEVU: Ovako je bilo na 26. Fijakerijadi VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.