NA MIRU TREBA RADITI I NEGOVATI GA Počeo 8. Freedom art festival u Domu omladine! Jević: U našem gradu podsećamo koliko je mir važan za sve nas! FOTO

11:49

23.08.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Počeo je 8.Freedom Art festival pod sloganom “Mir”. Festival se održava do 27. avgusta, a posetioce očekuje raznolik kulturno-umetnički program. Organizator je Dom omladine.

Multimedijalna manifestacija „Freedom Art Festival“ pod parolom „Mir“ svečano je otvorena izložbom “Strip i ilustracija” autora Bobana Savića Geta. Festival je okupio ljubitelje umetnosti, kreativce i posetioce svih generacija, pružajući im priliku da urone u svet umetničkog izraza koji istražuje koncept mira kroz jedinstvene vizuelne priče.

Otvaranju festivala prisustvovala je i Marija Jević, gradska većnica zadužena za kulturu i omladinu, koja je istakla značaj Freedom art festivala i ovogodišnje parole pod nazivom “Mir”.

printscreen/RTV Pančevo

– Freedom Art festival se već godinama unazad bavi važnim temnama, ove godine je to mir i to baš u vreme kada nedaleko od nas plamta veliki sukob. Mi se u našem gradu podsećamo koliko je mir važan za sve nas: za život, za sreću, za blagostanje. Mir treba negovati , na miru se treba raditi i mi narednih nedelju dana zajedno sa Domom omladine kroz Freedom art festival pokušavamo da veličamo ovu vrednost, istakla je Jević.

Kroz temu „Mir“, ovogodišnji festival predstavlja retrospektivu svega onoga što je Dom omladine postigao tokom protekle godine. Organizatori su se takođe potrudili da program bude  sveobuhvatan i inspirativan.

Freedom art festival traje do 27.avgusta i završiče se biciklističkom turom do Jabuke.

 

(Pančevac)

FREEDOM ART FESTIVAL: Predstava za decu „Šumska bajka“ 24. avgusta u Ateljeu mladih

DOM OMLADINE PANČEVO: Na Freedom Art Festivalu večeras će biti priređena razmena knjiga i poetski performans uz prigodne poklone

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.