VADI, VADI PARE! Muzičari napravili dar-mar na romskoj svadbi u Pančevu! Pogledajte kako su ih kitili evrićima! VIDEO

19:59

24.08.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: marko_lacanpanellla

Kada su zarade muzičara u pitanju opšte je poznato da se najviše novca dobije na svadbama, ali romske su kategorija za sebe. Romi su široke ruke i ne žale novac za kvalitetan provod i dobru muziku, pa na kraju bakšiši pevača i ostalih muzičara budu veći i od dogovorenog honorara, koji je sam po sebi veliki.

Izuzetak nije ni romska svadba koja se sinoć održala u Pančevu, pa su tako na svadbu bez razmišljanja došle najveće zvezde regiona, među kojima su Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Šerif Konjević i Beki Bekić.

 

Kvalitetna muzika i pesma garancija su za najbolji i najluđi provod, pa se u tim trenucima na romskim slavljima niko ne usuđuje da izvadi novčanicu manju od 100 evra.

Ceca je navodno za sat vremena pevanja na svadbi u Pančevu iskeširala 50.000 evra, a pored toga bogato je počašćena i od zvanica, koje nisu žalile ni evra. Dok je Lukas 30.00 evra u plusu, a za samo tri stiha uzeo je 1.000 evra!

 

Pored pevača, ,,uspešno“ veče su imali i muzičari, koje su kitili po harmonici i čelu.

Jedno je sigurno, pored dobre zarade za pevače, zabava i dobar provod su zagarantovani!

DETALJI ROMSKE SVADBE OD POLA MILIONA EVRA: Estradne zvezde, svetski kuvari, vo na ražnju i 100 konobara SVE KEŠIRAO PANČEVAČKI „KRALJ BUVLJAKA“ FOTO I VIDEO

ROMSKA SVADBA KAKVU PANČEVO NE PAMTI Ceca napravila lom! Pevali su i Lukas, Sneža, Beki i Šerif! 1.500 zvanica i torta od 7 spratova! A mlada u venčanici BOLI GLAVA! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.