VUČIĆ O KORPI BOLJA CENA: Znam ja da Ćulibrk ne jede parizer. U sredu idem da kupim jogurt i parizer i da dovedem Malog i Momirovića da nam to bude doručak

14:22

11.09.2023

Podeli vest:

Pritnscren/Rina

Predsednik Srbije Aleksandar VUčić  najavio je danas da će ovog decembra prosečna plata dostići čak 840 evra, a da sledeće godine u istom periodu očekujemo prosečnu platu od 1.000 evra i naglasi da je potrošačkom korpom „Boja cena“ Vlada Srbije pokazala da misli  o narodu.

– Nije njima parizer problem, mi smo doneli i mleko, i jogurt, i šampon za bebe, šampon za odrasle, i toalet papir. Mi smo se trudili da pokažemo brigu o ljudima, za mene je to ozbiljna stvar, već sada u decembru ćemo imati prosečnu platu u Srbiji 840 evra! U sledećem decembru očekujemo da prosečna plata bude tek nešto manja od 1.000 evra. Na sve to, oni se smeju činjenici da imamo najjeftiniji hleb i struju, znam da ne jede Ćulibrk parizer. Ja ću da uzmem i popijem jogurt i parizer, u sredu idem lično da kupim, da dovedem Malog i Momirovića i to će da nam bude doručak, obećavam ljudima. Da vide da se mi ne igramo o narodu već da mislimo o narodu. Smeta im 20.000 za penzionere, povećanje plata i penzija jer su rešili da dođu na vlast. Sasvim sigurno će uskoro imati priliku. Narod uživa kad gazite po klupama u parlamentu – naveo je predsednik Vučić.

(Pančevac)

VUČIĆ SE OBRATIO SA SAMITA PROCESA BRDO BRIONI Vrlo korektno proteklo. Razgovarali smo o evropskoj budućnosti, kod nekih je veći entuzijazam kod nekih manji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.