LEPO VREME PRODUŽILO SEZONU Otvoreni bazen u Pančevu radiće i narednih dana! FOTO

15:59

14.09.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Lepo je ovih dana na pančevačkom otvorenom bazenu. Pančevci kojima obaveze to dozvoljavaju dolaze u redovanom terminu za građanstvo od 10 do 18 sati kako bi se rekreirali, ali i dalje uživali u čarima leta

Prema rečima direktora JKP Mladost Predraga Stojadinova otvoreni bazen će raditi i narednih dana jer metereolozi najavljuju i dalje lepo i toplo vreme. On ističe da se svake godine usklađuje termin kada se zatvara jedan bazen a počinje sa radom drugi.

Narednih dana se očekuje optimalno vreme, tako da li ćemo raditi do 15 ili 20 pre bih rekao oko 20, ali koji dan tačno videćemo. I posle 20. septembra će biti optimalno vreme ali s obzirom na to da sportisti koriste u jutanjim i večernjim časovima bazen moramo da mislimo na njih i biće hladnije vreme, pa ćemo ući u procedure otvaranje zatvorenog bazena. Nekoliko dana pre krećemo sa punjenjem zatvorenog bazena nekoliko dana ranije od datuma kada zatvaramo otvoreni bazen, radiće se i kontrola vode i obavestićemo građane o početku rada zatvorenog bazena, rekao je Predrag Stojadinov, direktor JKP Mladost.

printscreen/RTV Pančevo

Na kraju sezone nadležini u ovom javno komunalnom preduzeću zadovoljni su kako je ona protekla. I ove godine veliki broj naših sugrađana je rashlađenje tokom vrelih tetnjih dana pronašlo upravo na bazenu.

Zadovoljni smo sezonom, bilo je lepog vremena, kiše je bilo više u junu dok je još radio zatvoreni bazen. Sezona je bila korektna i mi smo zadovljni kako je prošla, rekao je Predrag Stojadinov – direktor JKP Mladost.

Tokom jeseni i zime svim posetiocima bazena, kako rekreativcima tako i članovima sportskih klubova biće omogućeni najbolji uslovi za rekreaciju i treniranje, poručuju iz JKP Mladost.

(Pančevac/RTV Pančevo)

ŽENE SA INVALIDITETOM ZASLUŽUJU DA ŽIVE U SISTEMU KOJI IH PODRŽAVA Četvorosatna radionica sutra od 11 sati u Pančevu!

PRVACI IZ BANATSKOG BRESTOVCA UŽIVAJU U ŠKOLI Upisan je 21 đak, što je manje nego prethodnih godina! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.