BARUTANA PREPLAVLJENA SMEHOM I RADOŠĆU DECE Održana 5. humanitarna Biciklijada u Pančevu! Kotor i Budva podržali pančevačku akciju! FOTO

12:56

18.09.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Peta po redu „Biciklijada“ humanitarnog karaktera održana je u subotu u Pančevu pod sloganom „Biciklom do zdravijeg života“ u organizaciji  Rotari kluba „Pančevo Mihajlo Pupin“.

U „Biciklijadi“ je učestvovalo 260 biciklista među kojima je bilo i 55 dece. Program je obuhvatio revijalnu vožnju sa startom iz Barutane kroz ciljne kapije koje je postavio AK Panonija ka  biciklistickim stazama, a za decu je organizovano takmičenje u najsporijoj vožnji bicikala, nakon čega je prvo plasiranima predsednica kluba Daliborka Bojković Breti uručila nagrade u vidu kaciga za bicikle i majica.

Milan Šupica

Barutana je uz zvuke muzike sa razglasa bila preplavaljena i smehom i radošću dece iz pančevackih vrtića i škola. Akciju je podržalo nekoliko domaćih i stranih klubova i time je uvećan značaj humanitarne akcije, a to su klubovi :RC “ Pancevo“, RC “ Skadarlija“,RC „Metropoliten“,RC „Metropoliten“, RC „Smederevo“, RC „Karansebes“ iz Rumunije i Guverner Rotary distrikta za Srbiju i Crnu Goru Aleksandar Radojčić.

Milan Šupica

Biciklijada ima za cilj unapređenje lokalne zajednice i promovisanje zdravog života. Sav prihod od manifestacije ulaže se u izradu novih stalaka za bicikle koji se doniraju školama.

Milan Šupica

Rotari klubovi iz Kotora i Budve su organizovali biciklijade u majicama pančevačke biciklijade u svojim gradovima u istom terminu kada je bila i u Pančevu, kao podršku pančevačkoj akciji.

Milan Šupica

Održavanje manifestacije pomogli su brojni sponzori čija pomoć već prelazi u tradiciju i na čijoj pomoći su rotarijanci zahvalni.

 

(Pančevac)

SPEKTAKULARNO ZATVARANJE GROŽĐEBALA Rekordan broj izlagača, grožđe koje pada sa neba i nezaboravan koncert Zdravka Čolića FOTO I VIDEO

ČOLA BLOKIRAO CENTAR VRŠCA Pevač napravio spektakl na zatvaranju 65. Grožđebala! Pogledajte kako hiljade ljudi peva sa njim u glas! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.