ZLATNI SEPTEMBAR U GRADSKOM PARKU Pančevo među 20 gradova u Srbiji: Prodajna izložba crteža za decu obolelu od malignih bolesti! FOTO

09:23

22.09.2023

Podeli vest:

Nurdor

U Gradskom parku u Pančevu u subotu s početkom u 12 časova biće održana akcija podrške deci oboleloj od malignih bolesti.

U pitanju je humanitarna akcija „Zlatni septembar“ u okviru koje će biti organizovana najveća prodajna izložba dečjih crteža u 20 gradova širom zemlje kako bi se prikupila sredstva za projekat rekonstrukcije Roditeljske kuće u Beogradu.

Organizator je NURDOR – Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka.

NURDOR

Program u Pančevu će se odvijati u krugu gradskog parka, dok će izložba radova i prikupljanje dobrovoljnih priloga biti na štandovima.

Muzička škola „Jovan Bandur“ se rado odazvala pozivu da učestvuje u ovoj divnoj humanitarnoj akciji, kao i književnica Gordana Vlajić, zatim Luka Jovanović Kalu, muzičar Saša Gambiroža, mažoretkinje, OŠ Jovan Jovanović Zmaj i ŠOSO „Mara Mandić“.

NURDOR

Akcija će osim u Pančevu biti održana i u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Koceljevi, Mladenovcu, Valjevu, Ubu, Lazarevcu, Prijepolju, Priboju, Ivanjici, Somboru, Šidu, Vranju, Vladičinom Hanu, Kladovu i Sjenici.

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.