PANČEVO JE GRAD SPORTA I ŠAMPIONA Gradonačelnik ugostio evropske prvake u saobraćaju! Stevanović: Put sporta je oružje u borbi protiv svega negativnog danas! FOTO

13:32

29.09.2023

Podeli vest:

Pančevac

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović ugostio je danas u svom kabinetu učenike iz Omoljice Nenu Božić i Aleksu Vulina, koji su nedavno osvojili prvo mesto na Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćaja, kao i njihovog nastavnika Miodraga Tasića.

Gradonačelnik Stevanović je čestitao osnovcima iz Omoljice i zahvalio im se na velikom uspehu i predstavljanju Grada Pančeva u Evropi.

Pančevac

– Osećam se izuzetno ponosno s obzirom na to da smo malo pre u razgovoru čuli da su naša dva sugrađana bili deo četvoročlanog tima i kao reprezentacija predstavljali Republiku Srbiju na Evropskom prvenstvu u saobraćaju. Ali ono što znamo iz prethodnih godina jeste da već šest godina zaredom nastavnik Tasić iz OŠ Dositej Obradović u Omoljici izuzetnim radom sa decom vezanim za bezbednost u saobraćaju postiže rezultate koji su fenomenalni na evropskom nivou, na nivou Republike Srbije, a samim tim na taj način u jako lepom svetlu reprezentuju naš grad. Ove godine Aleksa i Nena su evropski prvaci sa svojim vršnjacima iz Valjeva i Novog Beograda. Put sporta je svakako jedno oružje u borbi protiv svega negativnog što imamo danas i sport je velika stvar koju ćemo mi podržavati u budućnosti i kroz izgradnju infrastrukture i kroz finansiranje lokalnih klubova, ali i kroz podršku našim šampionima. Pančevo je grad sporta, Pančevo je grad šampiona i zaista mi to moramo da nastavimo da budemo, a to radimo upravo na ovaj način, istakao je Stevanović.

Pančevac

– Bilo je odlično, takmičili smo se u takmičenju Šta znaš o saobraćaju i najteži su nam bili poligoni, jer smo imali mnogo prepreka i morali smo da imamo veću koncentraciju. Bila je ogromna konkurencija, ali smo bili uspešni, zaključuje Nena Božić.

Pančevac

– Imali smo sedam dana priprema, naporno smo radili od osam ujutro do devet uveče. Uveče smo radili testove, a danju vozili bicikle. Družili smo se sa članovima drugih reprezentacija, sa Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom i stekli smo nove drugare, rekao je Aleksa Vulin.

(Pančevac)

SVAKA ČAST! OMOLJČANI OSVOJILI PRVO MESTO NA EVROPSKOM TAKMIČENJU U POZNAVANJU SAOBRAĆAJA Drugari im priredili predivan doček i vatromet! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.