ZA DECU JE VAŽNO DA ODRASTAJU SA ŽIVOTINJAMA Povodom svetskog dana zaštite životinja u OŠ Mika Antić održano predavanje!

15:08

06.10.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

U Osnovnoj Školi „Miroslav Mika Antić“, održano je predavanje na temu zaštite životinja koje je držala učiteljica Jasmina Milanović.

U Osnovnoj Školi „Miroslav Mika Antić“ povodom svetskog dana zaštite životinja, održano je predavanje o tome koliko su životinje bitne. Takođe učenicima mlađih razreda predstavljena je kniga „Mali pas velikog srca“ koja je napisana za decu skolskog uzrasta kako bi naučila šta znači imati kućnog ljubimca.

Učiteljica Jasmina Milanović, koja je držala predavanje istakla je da je mladju decu važno da odrastaju sa životinjama da bi razvijala ljubav i empatiju i na taj način sazrevala.

Buduci da deca brzo upijaju informacije, u OŠ“ Miroslav Mika Antić“ trudimo se đake učimo pravim vrednostima kako bi izrasla u dobre ljude, zaključuje Milanovićeva

(Pančevac)

PARADAJZ JE ZASTAREO IZRAZ U AUSTRIJI, A MI GA JOŠ KORISTIMO! U OŠ Mika Antić otvorena izložba posvećena austrijacizmima

IMAMO CILJ – DOĐI NA START: Tradicionalna „Trka za srećnije detinjstvo“ 6. oktobra u Gradskom parku

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.