GERONTOLOŠKI CENTAR POKLONIO SUGRAĐANIMA FILM GOSPOĐA MINISTARKA Lukić: Posebno mi je drago što ovaj film možemo da pogledamo baš u mesecu starih!

12:02

09.10.2023

Podeli vest:

Gerontološki centar Pančevo

Dramska sekcija Klubova za odrasla i stara lica Gerontološkog centra Pančevo, poklonila je sugrađanima film „Gospođa ministarka“, koji je prikazan u Kulturnom centru Pančeva.

Pred projekciju, publiku su pozdravili Milenko Čučković, član Gradskog veća Pančeva resorno zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku i Tanja Lukić, v.d. direktorka Gerontološkog centra.

– Posebna mi je čast i zadovoljstvo što ispred ustanove Gerontološki centar i Klubova za odrasla i stara lica mogu da vas pozdravim i da na ovaj način izrazim veliki ponos što ćemo danas imati priliku da pogledamo ono što je u prethodnom periodu nastalo kao produkt stvaralaštva dramske sekcije kojom rukovodi Aleksandra Ksenija Milosavljević. Posebno mi je drago što ovaj film možemo da pogledamo baš u oktobru, mesecu starih u kome se obeležava i Međunarodni dan starih i da tako na najlepši način obeležimo desetogodišnjicu rada dramske sekcije, rekla je Lukić.

Povod za ovaj izuzetan događaj je obeležavanje desetogodišnjice rada Kluba koji vodi Ivanka Radu Halabrin i jedan vek od prve izvedbe pozorišnog komada „Gospođa ministarka” u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Dramska sekcija u toku deset godina pripremila i odigrala pet predstava: „Kamelija“, „Vesele sedamdesete“, „Sestre Dangubić“, „Cirkus Fantastiko“ i jednu adaptaciju: „Pinokio – drveni dečak zlatnog srca“.

(Pančevac)

GOSPOĐA MINISTARKA PRED PANČEVAČKOM PUBLIKOM: Premijera filma 7. oktobra

POKLON DOMA OMLADINE PANČEVO POVODOM DEČJE NEDELJE: Predstava za decu „Krcko Oraščić“ 8. oktobra u Ateljeu mladih Pančevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.