ODRŽANA IZLOŽBA KUĆNIH LJUBIMACA U OŠ MIROSLAV MIKA ANTIĆ Krstić: Srećna sam što nasi đaci imaju zdrav odnos prema životinjama

11:47

10.10.2023

Podeli vest:

Pančevac

Nakon tri godine u Osnovnoj školi „Miroslav Mika Antić“ održana je izložba kućnih ljubimaca. Ovaj dogadjaj je izazvao odusevljnje kod ucenika koji su doveli svoje mezimce i ponosno ih pokazali školskim drugarima.

Direkorka OŠ „Miroslav Mika Antić“ Dragana Krstić podsetila je da je ova škola imala tradiciju da svake godine održava ovu izložbu, ali da na žalost zbog kovida nisu bili u prilici da je odryavaju prethodne tri godine.

TV Pančevo

„Srećna sam što nasi đaci imaju zdrav odnos prema životinjama, prema tim dragim bićima. A za decu je to višestruko značajno. S jedne strane razvija se ta svet da o nekome brinu,a sa druge strane jedno široko shvatanje sazrevanje dece je omogućeno i potpomognuto ovim aktivstima“, rekla je Krstićeva.

Ovakvi dogadjaji su znacajni jer podižu svest o empatiji kod dece, rekla je direktorka Krstići najavila slicne dogadadje u narednom periodu.

(Pančevac)

 

VANJA ROGLIĆ DONELA SREBRO U PANČEVO: Kadetkinja Karate kluba Pančevo osvojila srebrnu medalju na Prvenstvu Vojvodine

31. SEDNICA SKUPŠTINE GRADA PANČEVA Stevanović o rebalansu budžeta: I dalje beležimo istorijske rezultate, budžet Grada je prešao iznos od 8 milijardi dinara! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.