ČEP FEST U PANČEVU 28. OKTOBRA: Jednodnevni ekološki i inkluzivni dečji festival u OŠ „Isidora Sekulić“ VIDEO

08:52

18.10.2023

Podeli vest:

printscreen/Čep fest

Jednodnevni ekološki i inkluzivni dečji festival „Čep fest“ biće organizovan u OŠ „Isidora Sekulić“ u Pančevu u subotu, 28. oktobra, od 09 do 11 sati.

Organizatori očekuju više od 100 dece i još toliko roditelja, nastavnika i publike. Na festivalu će biti postavljeno i transportno vozilo za prikupljanje čepova, te će posetioci moći direktno da ih predaju, a troje dece koja donesu najviše čepova biće posebno nagrađena.

printscreen/Čep fest

U okviru 10 godina uspešnog humanitarnog rada, akciju „Čep za hendikep“ je podržalo više stotina hiljada pojedinaca, desetine nevladinih organizacija i nekoliko stotina privrednih društava, državnih i privatnih kompanija, sredstava javnog informisanja i mnogobrojne državne institucije (predškolske i školske ustanove, fakulteti, instituti, ministarstva, ambasade itd.).

Do danas je prikupljeno oko 150 tona čepova, a od prikupljenog novca kupljeno je 150 ortopedskih pomagala za osobe sa invaliditetom, uglavnom invalidska kolica, tricikala i uspinjača za stepenice.

-O svim našim aktivnostima javnost uredno obaveštavamo putem sajta www.cepzahendikep.org. Pored ovih aktivnosti organizujemo i Čep fest, jednodnevni ekološki i inkluzivni dečji festival u kome učestvuju deca iz vrtića, osnovnih i srednjih škola. Cilj festivala je da spojimo mlade sakupljače čepova i mlade korisnike ortopedskih pomagala kroz raznolike edukativne sadržaje, sa više kreativnih radionica i takmičenja u recikliranju čepova. Sve aktivnosti prati prigodan muzički program. Ovakve festivale smo do sada organizovali u Beogradu, Zrenjaninu, dva puta u Valjevu, Novom Pazaru, Subotici – navodi se u saopštenju Udruženja „Čep za hendikep“ i pozivaju Pančevce da dođu na u OŠ „Isidora Sekulić“.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI Danas od 9 sati bez vode Ulica Svetozara Miletića od Trga Mučenika do Dimitrija Tucovića!

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.