JABUČKA MESNA ZAJEDNICA NAGRADILA DOBROG UČENIKA Bicikl za svestranog Danila, učenika VIII-1 OŠ „Goce Delčev”

11:47

23.10.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva
Mesna zajednica Jabuka nagradila je učenika Osnovne škole „Goce Delčev” Danila Vanevskog biciklom i poklonila mu pred njegovim drugarima iz odeljenja VIII-1 i odeljenjskim starešinom, nastavnicom engleskog jezika Ivanom Lašić.
Događaju su prisustvovali i predsednik Saveta Mesne zajednice Jabuka Slobodan Ilić, potpredsednica Svetlana Grujoski i direktorka škole Biljana Đurović, koja je pozdravila prisutne i zahvalila pomenutim gostima na saradnji. Ona je pohvalila učenika Danila zbog uspeha koje postiže već godinama, kao i zbog primernosti i dobrog predstavljanja škole.
Razredni starešina VIII-1, nastavnica engleskog jezika Ivana Lašić, za svog učenika Danila ima samo reči hvale.
– Postignuća učenika ne ogledaju se samo u peticama iz svih predmeta. Danilo Vanevski je primer toga, jer ono u čemu je njega teško dostići jesu njegova empatija, smirenost i uvek drag osmeh na licu. Pored toga što je lepo vaspitan, on svira violinu, pomaže bratu i crta, a za crtež je nedavno i osvojio prvu nagradu u oštroj konkurenciji na likovnom konkursu „Ovo je moja Srbija” – rekla je Ivana Lašić.
Potom je prisutne pozdravio i Slobodan Ilić, koji je rekao kako mu je uvek zadovoljstvo da vidi učenike jabučke škole među najuspešnijima u gradu i šire, zbog čega je i poklonio bicikl Danilu Vanevskom.
– Mesna zajednica Jabuka će uvek biti tu za školu, da pomogne kad je potrebna pomoć, kao i da nagradi učenike koji se ističu radom i uspehom – naveo je Ilić.
(Pančevac/J.Filipović)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.