ŽELEZNIČAR DOŠAO DO PRVE POBEDE NA DOMAĆEM TERENU Pančevački fudbaleri savladali IMT 3:1! Ovako su proslavili u svlačionici! VIDEO

21:03

23.10.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/FK Železničar

Železničar je zabeležio prvu pobedu u Pančevu. Nošeni velikom podrškom sa tribina zahvaljujući golovima Hajdina, Pavlova i Grgića, Dizelka je stigla do prva tri boda na domaćem terenu.

Konačno se trud i rad isplatio Pančevcima, a da je bilo malo više koncentracije u završnici akcija rezultat bi na kraju bio i ubedljiviji. Ipak, pobedi se u zube ne gleda jer sa prva tri boda na domaćem terenu Dizelka kreće polako da izlaze iz opasne zone.

Odigrali su fudbaleri Železničara zanimljivo prvo poluvreme sa nekadašnjim velikim rivalom iz prvoligaških dana IMT-om. Iako su gosti prvi došli do prednosti, Pančevci pod vođstvom novog trenera Mijailovića nisu se predavali. Već u 8. minutu Vukić je na asistenciju Stamenića postigao vodeći gol za IMT. Međutim upornost se isplatila domaćima, da bi u 28. minutu Hajdin doneo izjednačenje iz lepe akcije.

U drugom poluvremenu zaigrali su mnogo bolje domaći igrači, a kao kruna toga došao je i drugi gol. Dario Grgić je fantastično utrčao u šesnaesterac gostiju, usledio je oštar start Savića i sudija iz Leskovca nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Pavlov.

Defanzivac IMT-a, Nikola Savić je u 85. minutu igrao rukom u svom šesnaestercu, a za sudiju Mitića nije bilo dileme, posle VAR provere, pokazao je ponovo na belu tačku. Ovoga puta loptu je uzeo Dario Grgić. Lopta je otišla na jednu stranu, a golman gostiju na drugu – 3:1.

Ovako su fudbaleri Želje proslavili pobedu u svlačionici:

U narednom kolu Železničar igra protiv Radnika iz Surdulice.

 

(Pančevac/RTV Pančevo)

ŽELEZNIČAR ŽELI PRVU POBEDU PRED SVOJIM NAVIJAČIMA Mijailović: Situacija je teška, ali ima još vremena da se to ispravi

PANČEVCI SRUŠILI PRVOLIGAŠA IZ INĐIJE Fudbaleri Železničara slavili u kontrolnoj utakmici sa 3:1! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.