NASTUP STRELJAČKE DRUŽINE „PANČEVO 1813“ Sjajni rezultati na prvom kolu kupa SS Srbije u Nišu

12:08

27.10.2023

Podeli vest:

SdPan1813
U proteklom vikendu, Niš je bio domaćin prvog kola Kupa SS Srbije u streljaštvu sportskim vazdušnim oružjem po A tj. međunarodnom programu. Streljačka družina „Pančevo 1813“ se istakla kao jedna od vodećih u Srbiji, sa nekoliko izuzetnih rezultata.

SDPan1813

Aleksa Rakonjac, juniorski reprezentativac Srbije, briljirao je osvajanjem dve medalje na samom početku sezone. Sa impresivnim rezultatom od 627,5 krugova puškom, pobedio je u juniorskoj kategoriji i zauzeo drugo mesto među seniorima, iza iskusnog reprezentativca Lazara Kovačevića.

SDPan1813

Iva Rakonjac je takođe pokazala svoje talente, gotovo osvojivši medalje u obe kategorije, juniorki i seniorki. Sa rezultatom od 625,5 krugova puškom, zauzela je četvrto mesto, samo 0,4 kruga udaljena od medalje. Njena izuzetna igra u prvim serijama nije bila dovoljna da izdrži pritisak u četvrtoj seriji, ali je ipak pokazala svoju vrhunsku formu.

SDPan1813

Ekipa mladih pištoljaša takođe je impresionirala, osvojivši drugo mesto u seniorskoj konkurenciji i stekla 10 bodova za učešće u finalu Kupa SS Srbije nakon tri kola. Velimir Ninković dominirao je u juniorskoj kategoriji sa rezultatom od 558 krugova, dok je Marko Ninković osvojio bronzanu medalju sa 552 kruga. Jovan Kondić, sa samo 14 godina, debitovali je sa visokim rezultatom od 549 krugova, osvojivši peto mesto.
Sledeće kolo će se održati za dve nedelje u Kikindi, dok će finalisti Kupa SS Srbije biti poznati nakon kola u Beogradu pred kraj godine. Do tada, takmičari iz SD „Pančevo 1813“ će se nastaviti takmičiti na međunarodnim nivoima, prikazujući svoj izuzetan talenat i predstavljajući streljaštvo u Srbiji na najbolji mogući način.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.