SARAJEVO SPREMNO ZA SPEKTAKL Prija večeras osvaja binu u Zetri, stigli i Živojinovići da pruže podršku VIKTOR VIĐEN U DRUŠTVU NOVE DEVOJKE! FOTO

17:33

28.10.2023

Podeli vest:

Pančevac

Sarajevo će večeras postati epicentar nezaboravne muzičke čarolije. Aleksandra Prijović, trenutno jedna od najpopularnijih pevačica sa Balkana, održaće pred sarajevskom publikom tri spektakularna koncerta u Zetri, obećavajući nezaboravan provod.

Dok će Lepa Brena večeras zabavljati publiku u Nemačkoj na svom koncertu u Esenu, njen suprug Boba i sinovi su stigli u Sarajevo da podrže Aleksandru Prijović pred njen večerašnji nastup u Zetri.

Kako „Pančevac“ saznaje, uoči ovog grandioznog događaja legenda tenisa Boba Živojinović pridružio se svojim sinovima Viktoru i Filipu u Sarajevu. Zajedno sa uglednim bosanskim diplomatom Mirsadom Muhovićem, u opuštenoj atmosferi hotela Swissotel na Marindvoru, oni uživaju u prijateljskim razgovorima ne skrivajući svoje uzbuđenje zbog večeri koja je pred njima.

Pančevac

Viktor Živojinović je ovoga puta stigao sa svojom novom devojkom i izazvao radoznale poglede gostiju hotela, ali i šalu među prijateljima.

Pančevac

Večerašnji koncert obećava veče ispunjeno emocijama, ritmom i nezaboravnim hitovima jedne od najcenjenijih muzičkih zvezda Balkana. Sarajevo će biti svedok spektakularnog nastupa Aleksandre Prijović, ali i jedinstvene atmosfere koja spaja ljubav prema muzici i prijateljstvo među poznatim ličnostima.

Ovaj događaj će sigurno ostati urezan u pamćenju svih prisutnih, obeležavajući veče koje će se dugo pamtiti u srcima ljubitelja muzike širom Bosne i Hercegovine.

(Pančevac)

TRI KONCERTA, DEVET STAJLINGA I PET GOSTIJU Aleksandra Prijović oduševila Beograd i potvrdila status najpopularnije pevačice! Slede Zagreb, Sarajevo, Tuzla i Niš! VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.