PLESNI STUDIO BALERINA BRILJIRAO NA FESTIVALU U VALJEVU Čak 11 zlatnih medalja za talentovane devojčice iz Pančeva FOTO

21:26

28.10.2023

Podeli vest:

PS BAlerina

Grad Valjevo ovog vikenda bio je domaćin jednom od najuzbudljivijih plesnih događaja – 9. Festivalu Igraj Igraj. Na ovoj zanimljivoj plesnoj manifestaciji  nastupila su deca iz Lazarevca, Lajkovca, Uba, Beograda, Novog Sada i Pančeva koja su svojim nastupima očarala sve prisutne.

PS BAlerina

Međutim, najveća zvezda festivala bila je grupa devojčica iz pančevačkog Plesnog kluba Balerina, koje su na valjevskom festivalu osvojile čak 11 zlatnih medalja. Nakon očaravajućeg trijumfa u Valjevu, ove mlade balerine su istraživale grad Valjevo, otkrivajući njegove čarolije i znamenitosti.

PS Balerina

Ali za ove talentovane devojčice rad ne prestaje. Već od ponedeljka, Studio Balerina počinje intenzivne pripreme za svoj sledeći izazov – nastup na prestižnom Madlenijanumu u Zemunu, 26. novembra.

PS Balerina

Osim toga, danas je 30 balerina iz ovog studija očaralo publiku svojim plesom na „Humanitarnom koncertu za Milana“ koji se održao u sklopu Dečijeg bazara u Omoljici, a u organizaciji Dvorištance 013, Dečija maštarija, Smart play, Kockica i Oblačić, koji su omogućili da ovi mladi talenti zablistaju.

PS Balerina

(Pančevac)

POČELA NOVA SEZONA U PANČEVAČKOM ODMARALIŠTU NA DIVČIBARAMA Čist vazduh, lepa priroda i odlična hrana za mališane

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.