OSEĆA SE LOŠE, ALI BORI SE Evo u kakvom je stanju nastavnica ranjena u Ribnikaru! Pokrenuta inicijativa da dobije nacionalnu penziju!

14:17

10.11.2023

Podeli vest:

printscreen, facebook

Kolege bivši i sadašnji učenici nastavnice Tatjane Stevanović koja je teško povređena na svom radnom mestu, 3. maja 2023, u OŠ „Vladislav Ribnikar“ pokrenuli su inicijativu da ova hrabra žena dobije nacionalnu penziju.

Učenik je tog kobnog dana u Tatjanu pucao dok je držala čas. Ona se i posle više od šest meseci nalazi u bolnici i samo vikendom ide kući.

Kako Kurir saznaje, nastavnica se oseća loše, čeka operaciju kuka i ugradnju veštačkog.

– Bori se, a to je najvažnije. Okružena je prijateljima, porodicom i kolegama i uz veliku podršku bivših i sadašnjih učenika. Šake i karlica su teško povređene. Na terapijama je. Niko ne zna do kada, niti se daju ikakve prognoze – rekla nam je jedna njena bliska prijateljica.

Tatjana je teško povređena u masakru u OŠ „Vladislav Ribnika“ jedna od šestoro ranjenih i srećom preživelih u strašnom masakru na Vračaru, u kojem je ugašeno deset života.

Tatjana je u UKCS operisana nekoliko puta. Prvi dan po prijemu imala je operaciju stomaka, posle desne potkolenice i leve šake. Spasavali su joj život, pa je kuk koji se rasprsnuo od metka kojim je pogođena u stomak, ostavljen „da se rešava“ kasnije, kada se ona stabilizuje.

(Pančevac/Kurir)

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU: Uprkos pritiscima odbrane, insistiraćemo na maksimalnoj kazni u slučaju „Ribnikar“

DEČAKA KOJI JE UBIO DRUGA ČEKA SUDBINA DEČAKA-UBICE IZ RIBNIKARA Iz niške bolnice prebačen na psihijatrijsku kliniku u Beogradu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.