NSZ: Drugi Virtuelni sajam zapošljavanja u četvrtak, 30. novembra

Oni koji žele da se prijave na Virtuelni sajam zapošljavanja treba da pripreme radnu biografiju i snime je u pdf formatu kako bi mogli odmah da je prilože poslodavcima.

10:10

29.11.2023

Podeli vest:

Pančevac

Nacionalna služba za zapošljavanje  30. novembra od 10 do 16 sati organizuje drugi Virtuelni sajam zapošljavanja uz korišćenje moderne tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup.

„Na Sajmu je obezbeđeno učešće više kompanija jer se sajam organizuje na Republičkom nivou. Ove kompanije traže novozaposlena lica, i može se prijaviti neograničen broj registrovanih korisnika naših usluga koji će imati priliku da na virtuelan način razgovaraju sa poslodavcima. Na ovom virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ ili ne. Registracija na ovoj veb platformi je jednostavna, svi koji se registruju dobijaju lični nalog koji će moći da koriste na sajmovima koji će se u buduće organizovati“, rekla je Jelena Šinik, direktorka NSZ filijala Pančevo.

Osim što će svi posetioci sajma biti u prilici da razgovaraju sa poslodavcima, oni će moći da saznaju i kako se piše radna biografija, kao i da se prijave na ponuđene poslove, rekla je Šinik.

„Učešće na Sajmu je besplatno i može da se pristupi sa bilo kog uređaja, mobilnog telefona, kompjutera…i to bez potrebe instaliranja bilo čega. Tokom trajanja Sajma  učesnicima će biti omogućen kontakt sa poslodavcima a tu će biti  i zaposleni iz NSZ koji će takođe davati inormacije“, rekla je Šinik.

Jelena Šinik ističe da oni koji žele da se prijave na Virtuelni sajam zapošljavanja  treba da pripreme radnu biografiju i snime je u pdf formatu kako bi mogli odmah da je prilože poslodavcima.

Zainteresovani  mogu da se registruju na www.nsz-virtuelnisajam.rs

(Pančevac/RTV Pančevo)

SUTRA ISPLATA POMOĆI PENZIONERIMA OD PO 20.000 DINARA Evo koje još grupe građana će dobiti ovu pomoć

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.