TRAGEDIJA U BEOGRADU: Voz naleteo na čoveka ispod Pančevačkog mosta

20:43

12.12.2023

Podeli vest:

printscreen/Železnice Srbije

Na otvorenoj pruzi, na drugom koloseku u železničkoj stanici Pančevački most, jedna osoba je poginula kada je na nju naleteo putnički voz, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.

Stradala osoba nalazila se u zoni otvorene pruge, na mestu gde je zabranjeno kretanje ili prelaženje preko koloseka, navodi Infrastruktura železnice Srbije.

Zbog nesreće, pripadnici MUP-a zatvorili su za saobraćaj vozova najpre levi i desni kolosek pruge Pančevački Most – Beograd Centar, da bi u 19.38 sati za saobraćaj vozova bio otvoren tzv. levi banatski kolosek između Pančevačkog mosta i Beograd Centra.

Takođe, do sada su otkazana tri BG Voza, dok je sedam vozova čekalo na uspostavljanje saobraćaja – tri iz pravca Vukovog spomenika i četiri iz pravca Krnjače.

Istraga je u toku.

Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodici nastradale osobe i žaljenje zbog nesreće koja se dogodila.

“I ovom prilikom Infrastruktura železnice Srbije ponovo upozorava i apeluje da se u blizini pruge poštuju propisi i signalizacija, da se ne prelazi pruga i ne kreće u blizini i po kolosecima na mestima gde je to zabranjeno, kako bi se izbegle ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi“, dodaje se u saopštenju.

PUCNJAVA U ŠAPCU: Ranjen muškarac iz kola u pokretu, napadač uhapšen

(Pančevac/RTS)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.