Čuli su se krici iz vode! Gosti se borili da doplivaju do obale VIDEO

08:23

24.12.2023

Podeli vest:

Instagram/Moj Beograd

– Žurka je trebalo da traje do dva sata, oko jedan su nas izbacili. Ja sam bio prvi koga su izbacili sa splava. Iz obezbeđenja nisu hteli da mi kažu zašto nas izbacuju. Izbacili su još nekih 10-tak ljudi, a onda je počela rasprava, tuča, sukob sa obezbeđenjem. Tada su svi krenuli odjednom da izlaze sa splava. Kako su svi počeli da se guraju splav je počeo da tone, a most da puca. Svi su krenuli da vrište i plivaju. Baš je bilo jezivo – ispričao je noćas svedok koji je bio na beogrdskom splavu splav „Kartel“, koji je noćas potonuo nakon što je na njemu izbila tuča.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

On je rekao da se zabrinuo za svoje drugare koji su bili nedostupni u trenutku kada je splav potonuo.

– Bilo je nas 15-tak drugara, sobzirom da sam prvi izašao, gledao sam šta se dešava, a kada je počeo da tone pozvao sam ih telefon ali svi su bili nedostupni. Baš asm se uplašio, pomislio sam da neće izvući živu glavu. Ipak dobro se završilo – dodao je ovaj mladić.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Evakuisano je više od 30 mladih, a samo pukom srećom nema ozbiljnije povređenih. Deset maloletnika zbrinuto je na licu mesta i roditelji su došli po njih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Podsetimo, sve je počelo dojavom o tuči na splavu i na licu mesta su bili pripadnici Žandarmerije, rečne policije i 25 pripadnika vatrogasno-spalilačke ekipe, koje su intervenisale i izvlačile iz Save one koji su skočili u reku i pokušavali da doplivaju do obale.

(Pančevac/Pink)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.