PANTRANSPORT PANČEVO: Izmena trase Strelište

14:30

28.02.2024

Podeli vest:

Milan Šupica

Vozila Pantransporta će od petka, 1. marta, na linijama 6 Centar – Strelište – RNP i 7 Jabuka – Strelište – RNP saobraćati novom izmenjenom trasom kroz naselje Strelište, usled izvođenja infrastrukturnih radova u naselju Strelište, u ulicama Dušana Petrovića Šaneta, a sada i u ulici Stevana Sremca.

Autobusi će i dalje obavljati redovan krug kroz naselje Strelište i neće biti prekida saobraćaja kroz naselje. Iz smera centra grada vozila će se kretati redovnom trasom do ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati udesno u Cvijićevu ulicu, iz koje će potom skretati udesno u Bore Stankovića.

Autobusi će zatim napuštati naselje Strelište skretanjem ulevo u Prvomajsku ulicu, a potom će skretati ulevo u ulicu Radivoja Koraća, odakle će konačno saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta na RNP.

Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

Usled ovih promena i dalje van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i stajališta kod OŠ „Mika Antić“ u ulici Veljka Vlahovića, takođe za oba smera.

Vraćaju se u primenu stajališta u ulici Radivoja Koraća za oba smera.

Ponovo će se uvesti privremeno stajalište za smer iz centra grada prema Vojlovici i RNP u ulici Cvijićevoj u zoni raskrsnice sa Veljka Vlahovića (stajalište je već bilo u primeni tokom prethodne faze radova).

Iz smera RNP uvodi se privremeno stajalište u ulici Bore Stankovića u zoni naspram kućnog broja 41, a neposredno pre raskrsnice sa Cvijićevom.

(Pančevac)

ED PANČEVO: Isključenja struje za četvrtak, 29. februar

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.