TRI MEDALJE SA KUP SS SRBIJE Iva zlatna, Ognjen srebro i Andrej bronza

09:20

18.03.2024

Podeli vest:

Privatna arhiva
Tri medalje osvojili  Pančevci , Iva je prva mlađa juniorka puškom, Ognjen je drugi pionir pištoljem a Andrej treći kadet pištoljem.
Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Finale za mlađe kategorije, pionire, kadete i mlađe juniore vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je pet takmičara Streljačke družine“Pančevo 1813“ nastupalo u osam kategorija.
Iva Rakonjac je dokazala da je zasluženo u juniorskoj reprezentaciji Srbije, osvajanjem zlatne medalje u Finalnom meču mlađih juniorki, nakon osnovnog meča sa 419,0 krugova, kada je ušla u finalni meč na drugoj poziciji.
Ognjen Bunčić je osvojio srebrnu medalju u kategoriji pionira pištoljem sa rezultatom od 175 krugova, a sa rezultatom od 180 krugova u kategoriji pionira puškom je osvojio četvrto mesto, sa dva kruga manje do medalje. Nastupao je puškom i u kategoriji kadeta sa 595,0 rezultatom od krugova što je bilo dovoljno za osvajanje petog mesta.
Andrej Jeftenić je osvojio bronzanu medalju sa rezultatom od 548 krugova u kategoriji kadeta pištoljem, a Jovan Kondić je sedmi kadet sa 526 krugova i šesti pionir pištoljem sa rezultatom od 171 krug,za tri kruga manje od medalje.
Marko Ninković je u osnovnom kvalifikacionom meču bio prvi sa visokim rezultatom od 566 krugova u kategoriji mlađih juniora pištoljem, ali mu je u finalnom meču nedostajalo malo sportske sreće pa je morao da se zadovolji četvrtim mestom na 0,4 kruga do osvajanja medalje.
Za dve nedelje će mladi strelci nastupati na Prvenstvu Srbije u Beogradu a narednog vikenda će pioniri putovati u Uljmu na završno kolo Lige pionira Vojvodine, dok će seniori nastupati u Smederevu na Prvenstvu Srbije.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.